Hoe krijg ik ze zo gek? Versnel verandering

Je wil een organisatie met meer zelfsturing. En gedrag van medewerkers waarbij ze eigen verantwoordelijkheid nemen. Je wil dat mensen continu gaan verbeteren.

Wat moeten mensen dan leren? Wat is de beste manier om je medewerkers te coachen? Wat betekent dit voor de manier van leidinggeven? En hoe zorg je daarbij voor de juiste strategie?

Lees hieronder even verder en je weet hoe je dat sneller, effectiever en gemakkelijker kunt doen.

Het waren twee hele mooie dagen
Wil je zomaar wat Lean trainingen geven aan mensen? In de hoop dat er 'iets' blijft hangen? Of wil je dat je het effect ook blijvend merkt? Natuurlijk wil je het laatste, maar in de praktijk zie je vaak het eerste: de training levert niet op wat je er van verwacht. Hoe gaat het dan? De adviseur of trainer is de deur uit. Het boek gaat dicht. Het rapport onder in de la. En we gaan weer vrolijk verder met wat we altijd al deden. Het waren twee hele mooie dagen … en een beetje zonde van het geld …

VERSNEL de VERANDERING
Ik heb nog geen enkel Lean traject zien lukken zonder cultuurverandering. Alle workshops en seminars die ik geef zijn doorspekt met dit thema. Vraag je het volgende eens af: waar loop ik met mijn organisatie tegen de problemen aan die een verandering met zich meebrengt? Waar ervaar ik weerstand? Wanneer strandt de verandering steeds? Bekijk dan eens wat je zou kunnen bereiken als je dit anders aanpakt. Zonder grote budgetten of dure megafestaties. Gewoon slim en effectief veranderen.

Zorg dat je weet je hoe je in een Lean traject: - de slaagkans vergroot
- de leercurve versnelt
- het effect vergroot

Doe met de juiste mensen, op het juiste moment steeds de juiste dingen.
Laat je meenemen door Get Lean. Bekijk de worstelingen van een aantal andere organisaties en bedrijven. Begrijp hoe zij het voor elkaar kregen. Maak deels dezelfde fouten. Dat hoort erbij. Maar dit is het allerbelangrijkste: leer vooral van de kostbare fouten die zij gemaakt hebben.

Gooi geen geld weg
Voorkom onnodige investeringen. Verspil geen budget aan kansloze initiatieven. Maar ga slim te werk. En kom steeds sneller vooruit.

- Ontdek hoe je een verandering effectief vormgeeft
- Richt je op dagelijkse gedragsverandering
- Krijg een krachtige verbetercultuur

Bel Get Lean voor informatie over hulp bij verandering.

of neem contact op om een workshop/seminar te boeken.