Philip van Londen
Laat Philip je inspireren.
"Het gaat om jou en niet om mij." Dit is bij Philip altijd het uitgangspunt. Tel hierbij op zijn inspirerende stijl en een verrassende invalshoek. Dan heb je Philip aardig in beeld.

Ga ook mee op bedrijfskundige wereldreis
Waar gelooft Philip in? Verken het onbekende. Vind echte kansen. Waar? Op onbekend gebied. Op plaatsen waar je nog niet eerder bent geweest. Ga op reis. Verken dit nieuwe terrein stapje voor stapje. En geniet daar van. Dan heb je op zijn minst plezier. En misschien boek je wel onvoorstelbare vooruitgang.

Maar blijf niet te lang stil staan bij wat je hebt bereikt. Ga steeds verder. Maak een gewoonte van het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Blijf jezelf verrassen.

Achtergrond
Van oorsprong is Philip chemicus. Na zijn studie aan de TU in Eindhoven kreeg hij een beurs voor een aanvullende studie filosofie. Daar is de kiem gezaaid voor het huidige werk. Want Lean is vooral een filosofie.  Het ‘aan de man brengen’ van deze filosofie is zijn dagelijks werk.

Ervaring
De afgelopen 15 jaar heeft Philip honderden workshops en seminars gegeven. Bij overheidsorganisaties, corporaties, zorginstellingen en fabrieken. Op alle niveaus: directie, management, raad van bestuur en werkvloer.

Het draait daarbij steeds om mensen.

Wil je weten hoe Philip je kan helpen?

Gecertificeerd Lean Black Belt.
Certificerende instantie:
IASSC

 

Anti-harder-werken-specialist ... en oh ja
ook gecertificeerd Lean Black Belt door de IASSC