Philip van Londen

Anti-harder-werken-specialist ... en oh ja
ook gecertificeerd Lean Black Belt door de IASSCIk begeleid projecten en train medewerkers. In één moeite door. Dat lijkt soms duurder, maar is uiteindelijk voordeliger.
Bel me even en ik leg het je uit.


KRAAK de CODE
Hoe komt het dat ze bij de ene organisatie moeiteloos efficiënt lijken? Terwijl de mensen het in een andere organisatie altijd druk hebben en veel stress? En toch vallen de resultaten tegen? Wat is het geheim van efficiency?

Tijd terugwinnen?
Hoe geef je mensen cruciale inzichten voor problemen waar ze al jaren mee worstelen? Inzichten om tijd terug te winnen. Tijd die nu verloren gaat aan verspillingen. Kostbare tijd. Belachelijk veel tijd. Tijd om de dingen te doen die écht belangrijk zijn.

Verbetering verzekerd
Wat is het essentiele verschil tussen harder werken en slimmer werken? Hoe krijg je dat voor elkaar? Dit is de kern waar het bij Philip altijd om draait. Tel hierbij op zijn inspirerende stijl en een ijzersterke focus op de lange termijn. Verbetering verzekerd!

Van Inspireren naar Activeren
Na de invoering van Lean wordt er in jouw organisatie meer gelachen meer geleerd en meer bereikt. Neem de beste & leukste route naar effectiever werk voor iedereen.

======

Ga ook mee op bedrijfskundige wereldreis
Verken het onbekende. Vind echte kansen. Waar? Op onbekend gebied. Op plaatsen waar je nog niet eerder bent geweest. Verken dit nieuwe terrein stapje voor stapje. Loop jezelf niet voorbij waardoor je struikelt. Maar wees geduldig. Heb vertrouwen. En zet door. Creëer zo massa's vrije tijd. Laat Philip je inspireren.

Achtergrond
Van oorsprong is Philip chemicus. Na zijn studie aan de TU in Eindhoven kreeg hij een beurs voor een aanvullende studie filosofie. Daar is de kiem gezaaid voor het huidige werk. Want Lean is vooral een filosofie.  Het ‘aan de man brengen’ van deze filosofie is zijn dagelijks werk. Voor betere resultaten!

Ervaring
De afgelopen jaren heeft Philip honderden workshops en seminars gegeven. Bij overheidsorganisaties, corporaties, zorginstellingen en fabrieken. Op alle niveaus: directie, management, raad van bestuur en werkvloer.

Het draait daarbij steeds om mensen.

Kijk hier voor persoonlijk contact

Gecertificeerd Lean Black Belt.
Certificerende instantie:
IASSC

Waarvoor huren anderen Get Lean in?

Organisaties huren mij vooral in om:

- mensen te inspireren
- en mensen te activeren